Mamacafé

Een gezellige ontmoetingsplek waar nieuwe ouders elkaar kunnen treffen voor een goed gesprek en een kop koffie. Maandelijks zal er op elke laatste vrijdag Mamacafé zijn in wijkcentrum de Brink in de nieuwe wijk de Huurlingsedam.

Met regelmaat zullen er thema’s zijn met sprekers die je wat vertellen, laten ervaren of gewoon gezellig laten meedoen met hun activiteit! Wat komt zoal aan bod? Voeding, borst of fles, je bekkenbodem, peuter en dreumes gym, bewegen en sporten na je bevalling, lifestyle van jonge mama’s, fotografie van je newborn en zo nog veel meer leuke onderwerpen!

Er zal altijd een gastvrouw zijn die je hartelijk ontvangt en meestal ook een verloskundige die je nog van adviezen en tips kan voorzien over bijv borst- of flesvoeding. En wil je je kindje graag even wegen? Ook dat kan! We zullen zorgen voor een knus plekje waar je je kindje rustig kan aan- en uitkleden en kan wegen op een professionele weegschaal.

Elke laatste vrijdag van de maand zal er een Mamacafé zijn, soms kiezen we voor een andere datum ivm vakantie- of feestdagen.

Check deze site of onze facebookpagina voor actuele data en thema’s!

Het Mamacafé vindt plaats in wijkcentrum de Brink, de Brink 27 Wijchen.

Tijdstip: 10.00 tot 12.00u.

De data die nu gepland staan zijn:

25 mei, Speel-o-Theek met materialen en gezelligheid voor je peuter en dreumes
29 juni, thema Babygebaren met docente Inez van Zeeland
31 augustus, thema sprekers Jesca en Heidi van Moed-er. alles over moeder worden en wat daar bij komt kijken voor jou als moeder en vrouw
28 september, thema Fysio de Baat met kinderfysiotherapie en de bekkentherapeut voor je zwangerschap en erna
19 oktober thema dreumes- en peutergym door Maartje
30 november, thema Voeding door Mieke Lourens
21 december, thema chiropractie bij baby’s en kinderen, Rianne Steeg

Image